Microsoftin toimitiloista paljastui vinkki tulevista Surface-laitteista

Matti Robinson
3. heinäkuuta, 2016 20:35

Microsoftin mobiililaitteiden suosio on ollut hyvin kaksijakoista erityisesti viimeisen vuoden aikana. Älypuhelimet ovat kadonneet markkinoilta miltei täysin, mutta Surface-tableteissa/-tietokoneissa on ollut nähtävissä valoa tunnelin päässä.
Niinpä Microsoftilta onkin odotettu Lumia-laitteiden kuoppausta ja kenties Surface-brändin alle sijoitettu älypuhelinta. Siitä ei tosin ole mitään vahvoja todisteita vielä, mutta muuta uutta tietoa on paljastunut Surface-laitteista.
Intialaisen sovelluskehittäjä Shubhan Chemburkarin Twitter-paljastus Microsoftin kampukselta Redmondista näyttää vahvistavan, että Microsoft valmistelee tänä vuonna vielä yhtä Surface-julkaisua.
Läppärimäisellä luonnoskuvalla, vuosimerkinnällä ja "Coming Soon"-tekstillä varustetut plakaatit jatkavat jo julkistettujen Surface-laitteiden listaa niin kutsutun Building 88:n käytävillä. Tämän mukaan suunnitteilla on yhden 2016 julkaistavan laitteen lisäksi kolme laitetta ensi vuodelle. Joukossa ei ole luonnosta puhelimesta, mutta niin tärkeitä yksityiskohtia tuskin paljastettaisiin edes kampuksen käytävillä.

@bdsams see here pic.twitter.com/Tri8HDI1w5

-- Shubhan Chemburkar (@shubhan3009) July 3, 2016

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Microsoft Surface
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.