Kysely: Näin moni peruisi Netflix-jäsenyyden mainosten takia

Matti Robinson
22. kesäkuuta, 2016 22:21

Netflix vakuutteli alkutaipaleensa aikana, ettei tule nostamaan hintaansa, mutta lopulta yhtiö on joutunut taipumaan markkinapaineiden alla. Vaikka palvelun muutaman euron hinnankorotus ei ole kovinkaan suuri, niin se kertoo siitä, että kasvavaa tarjontaa ei pystytä tarjoamaan entisellä huippuedullisella hinnalla.
Suoratoiston kuninkaalta onkin odotettu erilaisia ratkaisuja ongelmaan, joista yksi huhutuimmista ovat mainokset. Suoratoistopalvelu Hulun tapaan Netflix voisi tarjota mainoksia maksullisessa palvelussaan. Olisiko tämä käyttäjille parempi vaihtoehto kuin hintojen nosto?
AllFlicks päätti ottaa asiasta selvää ja järjesti Redditissä Netflix-käyttäjille kyselyn. Vastaajien mukaan mainosten tuominen ei ole todellakaan suositumpi vaihtoehto. 90 prosenttia käyttäjistä suosisi suurempaa hintaa. Valtaosa olisi valmiita maksamaan 1-2 dollaria enemmän, jotta mainoksia ei näytettäisi.
Mainokset otettiin niin negatiivisesti vastaan, että peräti 74 prosenttia peruisi jäsenyyden, mikäli palvelu alkaisi näyttää mainoksia. On vaikea sanoa onko tämä vain uhoamista, mutta selvää on, ettei Netflix näiden lukujen jälkeen ala leikkimään tulella ilman vakavaa syytä.
Kyselyyn vastasi n. 1200 Reddit-käyttäjää.

Lue myös nämä
Tägit
mainokset Netflix
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.