Digitoday: Suomalaisnainen teki yllättävän ratkaisun Windows 10 -päivityksen takia

Manu Pitkänen
31. toukokuuta, 2016 18:13

Microsoftin päätös ujuttaa Windows 10 -päivitys suositeltujen päivitysten joukkoon on aiheuttanut monilla ongelmia. Ongelmia kohtasi esimerkiksi Leena Aro, jonka tarinan Digitoday kertoi tänään.
Arolta oli monien muiden tapaan jäänyt huomioimatta Window 10 -päivitys, joka oli lähtenyt asentumaan automaattisesti aamulla kun Aro käynnisti tietokoneensa. Aron epäonneksi hän teki käynnistämisen jälkeen muita askareita, eikä vahdannut mitä tietokone tekee. Hänen palatessa tietokoneen äärelle, asennnusprosessi oli jo lähtenyt käyntiin eikä sitä voinut enää keskeyttää.
Asennus ei kuitenkaan suostunut menemään loppuun asti, vaan jumitti paikoilleen. Arolle se tarkoitti sitä, että pääsy valokuviin ja hänen yrityksensä laskutukseen oli estynyt.
Aron tapauksesta poikkeuksellisen tekee hänen reaktionsa: hän päätti ettei lähde soittamaan Microsoftin tukilinjoille, koska oli kuullut muilta huonoja kokemuksia siitä. Niinpä hän lähti suoraan Microsoftin konttorille selvittämään asiaa – ja hänen onneksi tapaus saatiin selvitettyä.
Microsoftilta kuitenkin kerrottiin Digitodaylle, että asiantuntevinta apua saa tukilinjoilta eikä Microsoftin konttorilta.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.