Poista mainokset uTorrentista – hinta putosi neljäsosaan

Manu Pitkänen
12. helmikuuta, 2016 14:23

Sovellusten kehittäminen ei ole ilmaista, joten kehityskustannuste kattamiseksi ohjelman ympärille pitäisi pystyä luomaan jonkinlainen liiketoimintamalli. Ilmaiseksi ladattavan ja käytettävän uTorrentin tapauksessa se on tarkoittanut mainosten esittämistä ohjelman sisällä. Mainokset eivät ole kuitenkaan kaikkien mieleen, minkä vuoksi ohjelmasta on julkaistu aiempaa edullisempi mainokseton versio.
Mainosten poisto onnistuu yksinkertaisesti liittymällä 4,95 dollaria vuodessa maksavaan tilausluokkaan. Tähän saakka uTorrent on tarjonnut mainosvapaata versiota 19,95 dollarilla per vuosi, mutta pakettiin on kuulunut paljon muitakin lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi asiakaspalvelu, suoja viruksia vastaan sekä mahdollisuus muuntaa ladattu tiedosto eri laitteille sopivaan muotoon. Monille lisäominaisuudet voivat turhia, eikä mainoksettomuudesta olla valmiita maksamaan lähes 20 dollaria vuodessa.
Uudessa 4,95 dollaria vuodessa maksavassa tilausluokassa ylimääräisiä ominaisuuksia ei ole, vaan varustelutaso on sama kuin ilmaisessakin uTorrentissa (mutta ilman mainoksia).

Lue myös nämä
Tägit
uTorrent BitTorrent
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.