Suomalaispeli Quantum Break saapuu PC:lle, Xbox One -version kaupan päälle

Matti Robinson
11. helmikuuta, 2016 22:19

Tämän vuoden kenties odotetuin Xbox One -suomalaispeli saapuu myös PC:lle, paljastaa kehittäjä Remedy. Remedyn Quantum Break saapuu huhtikuun alkupuolella Xbox Onelle ja nyt sama julkaisupäivämäärä on vahvistettu myös PC:lle.
5. huhtikuuta myyntiin saapuva peli on lisäksi mahdollista ostaa ennakkoon Xbox One -pelin hinnalla molemmille laitteille. Tällöin tilaus tulee tehdä ennen pelin julkaisua eli 4. huhtikuuta mennessä. Ennakkotilaajille annetaan kaupan päälle myös Alan Wake's American Nightmare ja kaikki Quantum Breakin Xbox One -pelin ostaneet – myös julkaisupäivän jälkeen – saavat Alan Wake -pelin kahdella DLC-paketilla.
Melkoiset tarjoukset Remedyltä! Ennakkotilattaessa paketti kattaa siis Quantum Breakin Xbox Onelle ja Windows 10:lle, Alan Waken ja kaksi DLC-lisäosaa sekä Alan Wake's American Nightmare -pelin. Tästä luulisi riittävän pelattavaa hetkeksi.
Quantum Breakistä julkaistiin myös minimivaatimukset PC:lle. Pelikoneesta tulee löytyä mm. Windows 10, 8 gigatavua RAM-muistia ja Intel Core i5-4460 -tasoinen suoritin. Tarkemmat vaatimukset ja suositukset alla.
Pelistä julkaistiin myös uusi traileri, joka löytyy alta.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Remedy Xbox One Quantum Break Windows 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.