Google toi perhemaksut Play-kauppaan

Matti Robinson
10. joulukuuta, 2015 23:46

Google on tuonut sovellus- ja viihdekauppaansa perhamaksuominaisuuden, jolla saa keskitettyä koko perheen mobiiliostoksia.
Vaikuttaa, että Google toi ominaisuuden kaikessa hiljaisuudessa samalla, kun se toi Google Play Music -musiikkipalveluun perhelisenssin. Droid-Life kertoo, että Google Playn asetuksiin oli ilmestynyt musiikkilisenssin oston yhteydessä perhemaksuasetukset.
Toistaseksi perhemaksut saa ilmeisesti päälle vain musiikkipalvelun perhelisenssin ostamalla, mutta todennäköisesti Google tuo pian ominaisuuden myös muille.
Perhemaksuihin voi rekisteröidä Droid-Lifen mukaan kuusi henkilöä, joille voi määritellä yhteisen maksutavan. Vaihtoehtoina ovat erinäiset luottokortit sekä Google Wallet.
Google on julkaissut kolme dokumenttia (1, 2, 3) aiheesta tukipalstalleen, joissa kerrotaan mitä vaatimuksia perhetilille on ja kuinka sellainen perustetaan. Dokumenteista selviää myös, että perustajan pitää asua Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Iso-Britanniassa tai Yhdysvalloissa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.