Windows 10:n seuraavan ison päivityksen tietoja paljastui – pelaa sulavammin yhteen puhelinten kanssa

Manu Pitkänen
31. lokakuuta, 2015 15:10

Microsoft valmistautuu parhaillaan Treshold 2 -päivityksen jakelun aloittamiseen Windows 10 -järjestelmille, mutta suunnitelmissa on toinenkin ominaisuuspäivitys. Tämä toinen päivitys tunnetaan nimellä Redstone ja se tulee käyttäjien saataville ensi kesänä.
Redstonen uutuusominaisuuksista ei tiedetä paljoakaan, mutta WinBetan lähteet ovat paljastaneet pienen tiedonmurusen: Microsoft aikoo tehdä Continuumista paljon älykkäämmän. Continuum on Microsoftin käyttämä nimi teknologialle, joka mahdollistaa puhelimen tietokonemaisen käytön isoissa ulkoisissa näytöissä (video alla). Redstonessa teknologia päivittyy WinBetan mukaan siten, että Windows-puhelimen omistaja voi halutessaan vastata tietokoneellaan saapuviin puheluihin (tai soittaa niitä) ja tekstiviesteihin.
Tämän lisäksi käyttäjät voivat siirtyä puhelimessa avoinna olevista sovelluksista kitkattomasti PC:lle. Jos esimerkiksi olet kirjoittamassa sähköpostia puhelimella ja tulet tietokoneen lähettyville, voit avata tietokoneelta saman ohjelman ja jatkaa viestin kirjoitusta samasta kohtaa mihin puhelimella jäit. Käytännössä uudet ominaisuudet muistuttavat Applen iOS- ja OS X -järjestelmistä löytyvää Continuumia.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Microsoft Windows 10 Microsoft Lumia Continuum Redstone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.