Pixel C on Googlen uudenlainen tabletin ja läppärin yhdistelmä

Matti Robinson
29. syyskuuta, 2015 20:15

Google esitteli tänään uusia Nexus-puhelimia, Chromecast-dongleja sekä yllättävän Pixel C -laitteen. Pixel C saa nimensä sanasta convertible eli kyseessä on muokattava laite, joka muuntuu tabletista läppäriksi Microsoftin Surfacen tavoin.
Pixel C:n ohut näppäimistö kiinnittyy magneeteilla ja on nopea ja helppo irroittaa tai liittää tabletin taakse. Näytön kulman saa asetettua haluamakseen portaattomasti. Uudenlaisella mekanismilla Google haluaa tarjota aidon läppärikokemuksen tablet-käyttäjille ilman vaikeita lisävarusteita.
Laitteesta löytyy 10,2 tuuman kosketusnäyttö, jossa on 2560x1800-resoluutio ja yli 300 pikselin tuumatiheys. Kirkkausarvoksi Google kertoo 500 nitiä ja näyttö tukee sRGB-väriavaruutta.
Tabletin muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. USB-C-liitäntä, 3 gigatavua RAM-muistia ja suorituskyvystä vastaa Tegra X1 -järjestlemäpiiri, joka on varustettu Maxwell-grafiikkapiirillä.
Hinnat alkavat 499 dollarista (32GB) ja näppäimistö myydään lisävarusteena 149 dollarin hintaan. Laitteet saapuvat myyntiin jouluksi.




Lue myös nämä
Tägit
Google Chromebook Pixel Nopeat Google Pixel C
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.