YouTube ohittaa mainosestot – Näin saat videomainokset taas estettyä

Manu Pitkänen
7. syyskuuta, 2015 19:53

Google on keksinyt keinon, jonka avulla se voi kiertää mainosblokkereiden estot YouTubessa. Käytännössä siis mainosblokkeri ei riitä enää estämään YouTube-videoiden alussa näkyviä videomainoksia.
Googlen kiertomenetelmä vaikuttaisi olevan kytköksissä Chrome-selaimeen, joten mainokset eivät tunkeudu vaikkapa Firefox-käyttäjien mainosestojen läpi. Kiertomenetelmä päästää YouTuben videomainokset läpi, mutta Skip ad -painike jää kuitenkin esto-ohjelmien haaviin, joten mainosblokkereiden käyttäjien on katsottava videomainokset loppuun.
Miten sitten pitäisi toimia jos haluat käyttää Chromea ja selata nettiä mainoksettomasti? YouTuben voi lisätä blokkeriohjelman poikkeuksiin, jolloin mainokset näkyvät YouTubessa, mutta sinulla on kuitenkin mahdollisuus hypätä niiden yli.
Jos taas et halua nähdä mainoksia YouTubessakaan, niin silloin toimi seuraavasti: Kirjoita Chromen osoiteriville chrome://apps ja paina enteriä. Etsi "YouTube-sovellus" ruudukosta ja klikkaa hiiren oikeaa sen päällä. Valitse "Poista Chromesta". Käynnistä selain uudelleen, nyt mainosestosovelluksen pitäisi toimia jälleen normaalisti.

Here is how to fix your Ad-blocker on Google Chrome for YouTube pre-rolls, with an important disclaimer. pic.twitter.com/k8mZHQllod

-- SteeScribbles (@SteeScribbles) 7. syyskuuta 2015

Lue myös nämä
Tägit
YouTube Google Chrome Google
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.