Sony kertoi vihdoin julkaisupäivän tulevalle Uncharted 4:lle

Matti Robinson
31. elokuuta, 2015 23:12


Viime konsolisukupolven aikana luotiin jälleen uusia kulttipelisarjoja, joista yksi tärkeimmistä on Nathan Draken ja kumppaneiden seikkalua esittelevä Uncharted. Sonyn PlayStation-konsoleiden yksinoikeuspelisarja on nyt jo kolmen nimikkeen mittainen ja jatkoa on tulossa.
Sony onkin nyt paljastanut tulevan Uncharted 4: A Thief's End -pelin julkaisupäivän. Naughty Dogin sarjan neljäs peli saapuu kauppoihin ja PlayStation 4 -konsoleille maaliskuun 18. päivä ensi vuonna.
Sony kertoo myös, että saataville tulee kaksi rajoitetun erän ennakkotilauspakettia vaativemmille faneille: Uncharted 4: A Thief's End Special Edition ja Uncharted 4: A Thief's End Libertalia Collector's Edition.
Näistä ensiksi mainittu on 80 dollarin paketti, jossa on pelin lisäksi 48-sivuinen pelitaidekirja, tarrakirja, pelivaluuttaa lisäosia varten sekä Alexander "That Kid Who Draws" Iaccarinon suunnittelemat kannet. Jälkimmäisenä mainittu (kuvassa) on hieman kalliimpi 120 dollarin hinnalla ja sisältää lisäksi 12" Nathan Drake -patsaan sekä peliskinejä ja asuja,

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.