Haastaako Microsoft vihdoin MacBookit?

Matti Robinson
27. elokuuta, 2015 20:04

Microsoft on nykyisin paitsi ohjelmistojätti, niin myös laitevalmistaja. Kenties kautta aikain odotetuin Microsoft-laite ei kuitenkaan ole Surface-tabletti tai Lumia-puhelin, vaan kunnollinen kannettava tietokone.
Uudet huhut kertovat, että Microsoft työstääkin suurempaa Surface Prota, jolla tarkoitus on taistella esimerkiksi MacBookia vastaan. Vaikka Pro-malliston sisusta on jo nyt puhdasta PC:tä, niin nykyisen Surface Pro 3:n (kuvassa) kokoluokka on monille liian pieni esimerkiksi pidempään työkäyttöön.
Microsoftilla on tietojen mukaan tulossa julkistustilaisuus lokakuussa, josta odotetaan mm. uusia Surface-laitteita sekä niin ikään Windows 10:llä varustettuja Lumia-puhelimia. Suuremman, kenties noin 13 tuumaisen, Surface Pro 4:n lisäksi Microsoft todennäköisesti esittelee myös muun kokoisia Surface-laitteita.
Suuremman Surface Pron koosta ei kuitenkaan olla huhuissa kovinkaan varmoja. Huhuissa liikkuu kaikkia tuumakokoja kahdeksan ja viidentoista väliltä, joten jäämme odottamaan lokakuuta tai tarkempia vuotoja.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Microsoft Surface Windows 10 Microsoft Surface Pro 3 Microsoft Surface Pro 4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.