LG esittelee uuden 10-tuumaisen Android-tabletin

Valtteri Ahonen
24. elokuuta, 2015 12:13

LG on paljastanut etukäteen esittelevänsä tämän vuoden IFA:ssa seuraajan G Pad -tabletille. Messuilla nähdään uusittu G Pad II 10.1.
Tabletissa on 1920 x 1080 -resoluution näyttö, joka on siis nimen mukaisesti 10,1-tuumainen. Sisäistä tallennustilaa on vain 16 gigatavua, mutta muistikorttipaikka laitteesta sentään löytyy. Keskusmuistia on kaksi gigatavua ja akun kapasiteetiksi on ilmoitettu 7,400mAh, eli hiukan vähemmän kuin edellisessä mallissa. Laskentakapasiteettinsa tabletti saa neliytimisestä Snapdragon 800 -piiristä. Laitteen käyttöjärjestelmänä on tuore Android 5.1.1 Lollipop.
LG on lähtenyt Microsoftin kelkkaan ja laitteessa on esiasennettuna Androidille tarkoitettu Microsoft Office, minkä lisäksi laitteen ostajat saavat 100 GB ilmaista tallennustilaa Microsoftin OneDrive-pilvipalvelusta kahdeksi vuodeksi.
G Pad II 10.1:n hintaa ei vielä paljastettu, mutta tiedotteessa kerrotaan sen olevan jonkinlainen hinnan ja suorituskyvyn kompromissi, jollaista LG:n mukaan valtaosa kuluttajista etsii.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android tabletit LG G Pad II 10.1
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.