Näin piraatitkin saavat Windows 10:n ilmaiseksi

Manu Pitkänen
21. kesäkuuta, 2015 11:07

Microsoft lupasi jo vuoden alussa, että Windows 7:n ja Windows 8:n käyttäjät voivat halutessaan päivittää tietokoneensa Windows 10:een ilmaiseksi vuoden määräajan aikana. Uusinta käyttöjärjestelmää ehdittiin lupailla piraateillekin ilmaiseksi, mutta tästä suunnitelmasta on sittemmin otettu takapakkia.
Windows 10:n on kuitenkin mahdollista saada ilmaiseksi toisella tapaa, mikäli et satu omistamaan laillista Windows 7/8 -käyttöjärjestelmää: osallistu Windows 10:n testaamiseen. Microsoftin Gabe Aul kertoi tuoreessa blogikirjoituksessaan, että Windows Insider -ohjelmaan kuuluvat testaajat voisivat päivittää ennakkoversiosta suoraan viimeisteltyyn Windows 10:een ja käyttöjärjestelmä pysyy aktivoituna, kunhan asennus on yhdistetty Microsoft Account -tiliin.
Näin ollen halukkaat Windows XP:n ja Vistan käyttäjät – sekä käytännössä piraatti- Windowsin käyttäjät – voivatsiirtyä ilmaiseksi Windows 10:een vain asentamalla käyttöjärjestelmän testiversion ja lataamalla heinäkuun lopulla valmiin RTM-version. Windows 10 julkaistaan 29. heinäkuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Vista Windows 7 Windows Microsoft Windows 8 Windows 8.1 Windows 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.