Nvidian GeForce GTX 980 Ti jo julkaisukunnossa

Panu Roivas
31. toukokuuta, 2015 17:37

Siinä missä AMD:n tulevaa lippulaivanäytönohjainta odotellaan vasta kesäkuun loppupuolelle, ehtinee Nvidia jo siihen väliin julkaisemaan uuden GeForce GTX 980 Ti -näytönohjaimen täydellä rintamalla sopimusvalmistajien kortteja.


Nvidian odotetaan julkaisevan GeForce GTX 980 Ti:n 2. kesäkuuta, ja luvassa on huhujen mukaan Titan X -näytönohjaimesta hieman leikattu versio, jossa on käytössä vain 6 Gt VRAM-muistia sekä 2816 CUDA-ydintä. Huhujen mukaan GTX 980 Ti jäisi suorituskyvyssä vain hieman jälkeen Titan X:lle, mutta sen hinnan pitäisi olla merkittävästi alempi. Yhteistä säveltä hinnan suhteen ei ole kuitenkaan huhuosastolla saatu, vaan sen arvioidaan liikkuvan 649-799$ välimaastossa.


GTX 980 Ti tulee saataville ilmeisesti jo varsin tutuksi tulleen referenssimallin lisäksi myös sopimusvalmistajien omilla jäähdytysratkaisuilla. Julkaisun myötä onkin nähty jo pari uutta erikoismallia, kuten EVGA:n hybridijäähdyttimellä varustettu malli.


Lisäksi myös Asus on julkaisemassa uudella jäähdyttimellä varustettua korttia, jonka lopullisen nimen epäillään olevan GTX 980 Ti DirectCU III.

Lue myös nämä
Tägit
näytönohjain Nvidia GeForce GTX 980 Ti
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.