X-Filesia teräväpiirtotarkkuudella Netflixiin?

Matti Robinson
24. huhtikuuta, 2015 14:32

Kulttisuosiosta koko kansan suosikiksi 90-luvulla noussut X-files (Salaiset kansiot) on päivittynyt Netflixiin HD-materiaalilla, kertoo Bloody-disgusting.com. Toistaiseksi tarjolla on sanottu olevan vain ensimmäisen kauden alkua, mutta toivottavasti jatkossa uusia jaksoja lisätään HD:na.
Joillakin markkinoilla sarjan jaksoja näkyi jo aiemmin HD:na, mutta nyt teräväpiirtoa on näkynyt myös Yhdysvaltoissa. AfterDawnin toimituksessa teräväpiirtotarkkuutta – tai 16:9-kuvasuhdetta – ei löydetty Yhdysvaltojen Netflixistä. Suomessa toistaiseksi ei ole lainkaan Salaisia kansioita, joka toivottavasti muutuu HD-jaksojen myötä.
Kenties uudistus on tehty silmällä pitäen Salaisten kansioiden uusia jaksoja, joissa mukana ovat tutut David Duchovny ja Gillian Anderson. Foxilla näytettävä sarja käynnistyy uudelleen 6 jakson voimin.
On mahdollista, että HD-jaksot ovat lipsahtaneet vahingossa Netflixiin, vaikka julkaisu on tarkoitus tehdä vasta myöhemmin. Eroja tarkkuuksien välillä voi tarkastella The Vergen artikkelista.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.