Microsoftilta uusi edukkaampi Surface-tabletti "oikealla" Windowsilla

Manu Pitkänen
31. maaliskuuta, 2015 17:15

Microsoft on esitellyt 10-tuumaisen Surface 3 -tabletin jo pari vuotta sitten esitellyn Surface 2:n jatkoksi. Toisin kuin edeltäjässään, Surface 3:ssa käytetään Pro-malliston tavoin Intelin suoritinta.
Pro-malliston Surfaceissa on käytetty Core-tason suorittimia, joten erottaakseen Surface 3:n niistä, Microsoft on päätynyt käyttämään Surface 3:ssa Intelin aiemmin tänä vuonna esittelemää Atom x7 -prosessoria. Suorituskyvyn takaamiseksi Windows 8 -tablettiin on kaksi tai neljä gigatavua keskusmuistai (määrä riippuu tallennustilasta: saataville tulee 64 ja 128 GB:n mallit).
Surface 3:n 10,8 tuuman Full HD -näytön kuvasuhde on 3:2, joten sitä on miellyttävä käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa. Pro-mallistosta on omaksuttu myös laitteen magnesiumpohjoinen kuori ja sisäänrakennettu kickstand-tuki. Tabletissa on mikro-USB-paikan lisäksi täysikokoinen USB 3.0 -portti, Mini DisplayPort -liitäntä ja microSD-kortinlukija.
Tabletti tulee ennakkotilattavaksi tänään ja myyntiin se tulee 7. toukokuuta. Microsoftin verkkokaupassa 64 gigatavun version hinta on 619 euroa ja 128 gigatavun 739 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Microsoft Intel Windows 8 Intel Atom Windows 8.1 Windows 10 Intel Atom X7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.