Suositusta VLC-soittimesta julkaisiin 2.2-versio – iOS-sovellus tekee paluun

Manu Pitkänen
27. helmikuuta, 2015 18:38

Suositusta VLC-mediasoittimesta on julkaistu uusi 2.2-versio. Työpöytäohjelmien lisäksi VLC:n kaikki mobiilisovelluksetkin päivittyvät, mikä tarkoittaa käytännössä myös iOS-sovelluksen paluuta App Storeen (linkki ei toiminut vielä uutisen kirjoitushetkellä). VLC:n voi ladata Windowsille ja Macille download.fi-palvelusta.
Jos olet tullut sulkeneeksi huolimattomuuttasi elokuvaa toistavan VLC:n ikkunan, niin 2.2 versiosta lähtien pystyt palaamaan elokuvassa sulkemista edeltäneeseen kohtaukseen. Uusi versio tunnistaa myös automaattisesti käännetyt videotiedostot ja kääntää ne mukavammin katsottavaan muotoon rautakiihdytteisesti. VideoLanin kehitystiimi on lisännyt soittimeensa myös laajennusten asentamiseen tarkoitetun avustimen.
2.2 version jälkeen VideoLanin kehitystiimi tähtää VLC 3.0:n julkaisuun. Lopullista aikataulua ei ole vielä hakattu kiveen, mutta kolmosversion pitäisi tulla saataville tämän vuoden puolella. Sen uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa tuki Chromecastille ja HEVC-dekoodaukselle.

Lue myös nämä
Tägit
Windows sovellus VLC ilmaisohjelma mobiilisovellukset mediasoitin
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.