HIGH.FI Androidille päivittyi - ensimmäinen "haamuraja" rikki

Petteri Pyyny
15. helmikuuta, 2015 20:02

Päivitimme Androidin HIGH.FI Uutisvahtia uuteen versioon tänään. Uusi versio v1.067 pitäisi olla jakelussa jo nyt. Päivitys korjaa eniten sovelluksen kaatumista aiheuttaneen bugin, joka liittyi uutislistojen käsittelyyn tietyissä tilanteissa. Noin 2/3 kaikista sovelluksen aiheuttamista kaatumisista voidaan liittää tähän ongelmaan, joten sovelluksen pitäisi olla selkeästi stabiilimpi jatkossa.
Tokihan kaatumisia on tähänkin asti esiintynyt vain 0.2% käyttäjistä eli mistään valtavan suuresta ongelmasta ei ole kyse, mutta bugi on bugi ja nehän pyritään aina korjaamaan.
Samalla napsahti yksi "haamuraja" rikki pienen sovelluksemme kanssa: Nyt sovellus on ladattu yli 10'000 eri Android-laitteeseen. Saavutus on ihan mukava – pieneltä uutissovellukselta, jolla ei ole juurikaan tunnettua brändiä taustatukena – HIGH.FI palveluna lanseerattiin vasta viime keväänä ja Android-sovellus tuli jakeluun vasta syyyskuussa 2014.
Tavoitteenamme onkin saavuttaa seuraava Play Storen "haamuraja" eli 50'000 latausta jo vuoden 2015 loppuun mennessä. Katsotaan miten käy. Kiitokset kaikille sovelluksen käyttäjille jo nyt, olette tehneet upeaa työtä palautteiden ja kehitysideoiden suhteen!
Sovelluksenhan voi ladata täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Ja sovelluksesta löytyy versio myös Windows Phone 8:lle:

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.