Windows 10:n uusin versio tuli ladattavaksi

Manu Pitkänen
25. tammikuuta, 2015 11:31

Microsoft on julkaissut Windows 10:stä uuden ennakkoversion. Tällä viikolla järjestetyn esittelytilaisuuden jälkeen julkaistu päivitys kantaa koontiversionumeroa 9926.
Uudesta versiosta löytyy aiemmin tällä viikolla näytettyjä ominaisuuksia, mutta kuten Microsoft on jo todennut, monet ominaisuudet ovat vielä kehitteillä ja tulevat testattavaksi myöhemmin kevään edetessä.
Uutta Windows 10:tä pääsee testaamaan rekisteröitymällä Insider-ohjelmaan ja lataamalla ISO-tiedostot täältä. Mikäli olet jo mukana Windows 10:n testauksessa, niin tuorein koontiversio ilmestyy Windows Update -palveluun.
Julkaistu koontiversio sisältää Cortana-avustajan, päivitetyn Käynnistä-valikon (mahdollisuus laajentaa koko näyttö -tilaan) sekä 2-in-1-laitteille tarkoitettu Continuum-tila, joka helpottaa siirtymistä tabletista kannettavaan ja toisinpäin. Ohjauspaneeli ja Asetukset-sovellus on myös yhdistetty yhdeksi sovellukseksi. Käyttöjärjestelmästä löytyy myös päivitetyt Photos- ja Maps-sovellukset sekä uusi beta-vaiheessa oleva sovelluskauppa.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Microsoft Windows 8 Windows 8.1 Windows 10 Cortana
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.