MSI:ltä kevyt pelikannettava erillisellä näytönohjaintelakalla

Panu Roivas
10. tammikuuta, 2015 20:55

MSI:n uusin GS30-pelikannettava turvautuu järeään ulkoiseen telakkaan, johon saa asennettua haluamansa erillisnäytönohjaimen.
MSI GS30 on 13,3-tuumainen kevytkannettava, johon on mahdutettu tehokas Crystalwell i7-4870HQ-suoritin Intelin Iris-näytönohjaimella. Tämä tekisi siitä jo kohtuullisen pelikoneen omassa kokoluokassaan, mutta erikoiseksi kannettavan tekee sen takaosasta löytyvä PCI-e x16 -liitäntä. Liitännän kautta kannettava voidaan yhdistää erilliseen telakkaan, johon voi asentaa mikä tahansa siihen mahtuva erillisnäytönohjain.
Telakka mahduttaa sisäänsä 450W virtalähteen ja näytönohjaimen lisäksi 3,5" kiintolevyn, Killer Gigabit Ethernet-liitännän, 4x USB 3.0 -liitäntää sekä kaksi kaiutinta. Telakan käytöstä tekee hieman ongelmalliseksi sen, että itse kannettava on ensin sammutettava ennen telakointia, ja käynnistettävä uudelleen, jotta se tunnistaa telakan.
Hintaa paketilla on alkaen 2000$, ja tämä on siis ilman telakkaan asennettavaa näytönohjainta. MSI ei ole antanut vielä tarkempaa aikatalua julkaisulle.

Lue myös nämä
Tägit
pelikannettavat CES 2015 MSI GS30 telakka
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.