Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi - "Loistava sovellus!"

Petteri Pyyny
8. marraskuuta, 2014 14:06

Pistimme aamulla jakeluun uusimman Android-version HIGH.FI Uutisvahdistamme.
HIGH.FI Uutisvahdin versio 1.060 keskittyy käyttäjiltä tulleiden pienten toiveiden toteuttamiseen: mm. widgetti on nyt selkeästi vikkelämpi toimimaan ja muistaa uutisten pikkukuvat paremmin. Toinen havaittava korjaus liittyy puhelimen orientaation muuttumiseen: kun laitetta käännettiin aiemmin vaakasuunnasta pystysuuntaan tai toisinpäin, latautui sisäisessä selaimessa oleva uutinen uudestaan. Nyt tuokin ongelma on korjattu. Muilta osin v1.060 sisältää edelliseen versioon nähden lähinnä sisäisiä parannuksia, eli bugikorjauksia, käännöstiedostojen parannuksia, jne.
Taustalla olemme pikkuhiljaa laajentaneet uutislähteiden valikoimaamme ja lisänneet useita uusia uutislähteitä palveluun, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Uutena maana mukaan lisättiin italia ja samalla avasimme betavaiheessa olevan italiankielisen version HIGH.FI -sivustostamme.
Kasvu on ollut niin HIGH.FI -sivuston kuin mobiilisovellustenkin kannalta erittäin rohkaisevaa -- lokakuussa palvelumme kautta välitettiin 25 prosenttia enemmän lukijoita uutisiin kuin kuukautta aiemmin. Sama kasvutahti vaikuttaisi jatkuvan myös marraskuussa.
Aiheeseen liittyvät linkit:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille
HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle


P.S. Myös Uutisvahdin Windows Phone-versioon on tulossa lähipäivinä päivitys, mutta siitä tarkemmin sen tultua jakeluun.
P.P.S. Se parikin kertaa esitetty kysymys sovelluksen tarvitsemista oikeuksista: vastaus löytyy täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.