Microsoftilta huikea tarjous: Rajattomasti pilveä noin 10 eurolla kuussa

Manu Pitkänen
27. lokakuuta, 2014 19:56

Microsoft on päättänyt selvästi olla ykkönen pilvitallennuspalveluissa, sillä yhtiö on poistanut tallennustilarajoitukset kokonaan Office 365 Homen, Personalin ja Universityn tilaajilta. Pari kuukautta sitten Microsoft kasvatti Office-tilaajien tallennustilan määrän teratavuun.
Microsoftin hinnoittelumalli on erittäin houkutteleva: tilaamalla yksityiskäyttöön tarkoitetun Office 365 Personalin, saa rajattomasti pilveä seitsemän euron kuukausihintaan (tai vieläkin edullisemmin tilaamalla palvelun vuodeksi kerrallaan, 69 €/vuosi). Maksimissaan viiteen tietokoneeseen asennettavan Office 365:n kuukausimaksu on 10 euroa.
Rajattoman tallennustilan hinta vastaa suunnilleen samaa kuin mitä Google ja Dropbox veloittavat teratavun tallennuskapasiteetista, kun Office-sovelluksille ei lasketa mitään arvoa. Google Drivessa 30 teratavun tallennustila maksaa noin 300 dollaria kuukaudessa. Office 365:n käyttäjille rajaton tallennustila tulee käyttöön seuraavien kuukausien aikana, mutta mikäli sille olisi tarvetta jo nyt, niin kannattaa käydä ilmoittautumassa Microsoftille.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft pilvi Dropbox Microsoft Office 365 Google Drive pilvitallennus pilvipalvelut OneDrive
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.