Käyttäjämme testasivat Samsung Galaxy Tab S -tabletin – Kommentoi ja voita omaksi!

Petteri Pyyny
3. lokakuuta, 2014 23:38

Etsimme loppukesästä AfterDawnin käyttäjien joukosta testaajia AfterDawnin testiryhmään. Tarkoituksena oli kerätä oikeita käyttäjäarvioita Samsung Galaxy Tab S -tabletista yhteistyössä Samsungin. Hakemusten ja Edukas.fi:n arvostelujen joukosta testiryhmään valikoitui kaksi lukijaamme, jotka ovat syksyn mittaan testailleet tablettia kotonaan.
Julkaisimme nyt testiryhmän jäsenten arviot laitteesta, jotka löytyvät näistä linkeistä:


Testiryhmän jäseniltä on tulossa vielä myöhemmin tässä kuussa ns. jälkimietteet laitteista, mutta jo nyt avaamme kilpailun, jossa kommentoimalla testiryhmään kirjoitettuja juttuja tai esittämällä kysymyksiä olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan yksi 10" versio Galaxy Tab S -tabletista
Poimintoja arvosteluista:

Samsungin uutuustabletin saamat kehut sekä ennakkotiedot asettivat kahden viikon kokeiluajalle kovat odotukset. Välitön ensivaikutelma laitteesta antoi ymmärtää, että odotuksiin pystytään vastaamaan hyvin.
--Jussi Niinisalo

Tab S suoriutui kahden viikon haasteista moitteetta. Paperilla korkea suorituskyky osoittautui joka tehtävään riittäväksi myös käytännössä.
--Jussi Niinisalo

Jussi antoi plussaa mm. näytöstä ja suorituskyvystä. Miinusta napsahti mm. muotoilusta sekä ehkä hieman yllättäen ohuiden reunusten aiheuttamista virhekosketuksista.


Suuri ja kirkas näyttö on tämän tabletin ylivoimaisesti paras ominaisuus.
--harryy

Samsung Galaxy Tab S:stä jää päälimmäiseksi mieleeni huikea näyttö, selkeä käyttöliittymä, hyvä kamera ja erittäin onnistunut muotoilu.
--harryy

harryykin oli vaikuttunut laitteen näytöstä ja muotoilukin sai häneltä kiitosta. Miinuspuolelta löytyivät mm. näytön kirkkauden automatiikan kehnohko toimiminen sekä nappien erikoinen sijoittelu muihin tabletteihin nähden.


Kiitokset testaajille arvosteluista sekä kommentoijille keskustelun avaamisesta. Jäämme odottelemaan testin jälkifiiliksiä!

Samsung Galaxy Tab S -testiryhmä on toteutettu AfterDawnin ja Samsungin yhteistyönä.
Samsung on lahjoittanut testiin tarkoitetut laitteet. Testaajille ei makseta testauksesta, mutta he osallistuvat testilaitteiden arvontaan. Arvonnan lopputulokseen ei vaikuta testin sisältö.
Samsung ei vaikuta arvioijien testaustuloksiin mitenkään. AfterDawn muokkaa testaajien testiraportteja luettavuuden osalta, ei sisällön osalta. Laitetesteissä esitetyt väitteet, tulokset ja mielipiteet ovat testaajien omia.

Arvomme kaikkien Tab S -testejä kommentoineiden, rekisteröityneiden käyttäjiemme kesken yhden Samsung Galaxy Tab S -tabletin. Arvonta suoritetaan marraskuussa 2014 ja arvontaan osallistuvat kaikki 1.11.2014 mennessä lähetetyt kommentit. Otamme yhteyttä voittajaan palveluumme rekisteröidyn sähköpostiosoitteen kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android kilpailu tabletit testiryhmä Samsung Galaxy Tab S
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.