LG:n kauitinjärjestelmä ymmärtää tekstiviestejä

Matti Robinson
20. elokuuta, 2014 14:13

LG on esitellyt uuden Music Flow -kaiutinjärjestelmän, joka tarjoaa usean huoneen äänentoistoa ja muutamia erikoisia ominaisuuksia. Music Flow esiteltiin vastauksena muun muassa suositulle Sonosille sekä Samsungin multi room -kauittimille.
Music Flow -järjestlemään kuuluvat Flow-kaiuttimet (mallit H3, H5, H7), Sound Bar (malli HS6) sekä Network Bridge (malli R1). Järjestelmää ohjataan omalla Music Flow -mobiilisovelluksella, jolla pääsee käsiksi kaikkeen järjestelmään yhdistettyyn musiikkiin ja internet-radioihin. Sovelluksella voi toistaa musiikkia itse mobiililaitteessa sekä valita eri huoneissa soitettavan musiikin järjestelmälle.
Yksi Music Flow'n ominaisista piirteistä on sen Line-viestisovellustuki. Järjestelmän kanssa voi keskustella ja sitä voi komentaa Line-sovelluksen tekstiviestein englanniksi. Toinen LG:n korostama ominaisuus on yhden kosketuksen NFC-toisto, jollaista LG:n mukaan ei ole integroitu tämän kaltaiseen järjestelmään aiemmin.
Laitteet saapuvat Euroopassa myyntiin pääasiassa IFA-messujen jälkeen syyskuussa. Sound Bar ja H3-kauittimet tulevat myyntiin myöhemmin.

Lue myös nämä
Tägit
LG Samsung LG Music Flow Sonos
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.