Superpieni langaton nappikuuloke hakee joukkorahoitusta: Suunnittelijoissa entisiä nokialaisia

Matti Robinson
16. kesäkuuta, 2014 17:42

Entisistä Nokian ja Sony Ericssonin työntekijöistä koostuva ruotsalaisyritys hakee rahoitusta uudenlaiselle nappikuulokkeelle, joka ei häiritse johdoilla. Laitetta kutsutaan nimellä Earin ja sen luvataan tarjoavan hyvää äänenlaatua täysin langattomassa paketissa.
Laitetta esitellään ja sillä haetaan joukkorahoitusta Kickstarterissa. Earin käyttää vähävirtaista Bluetoothia ja tarjoaa yhtiön mukaan erittäin laadukasta ääntä spektrin korkeammasta päästä aina matalempiin bassotaajuuksiin. Yhtiö kutsuu niitä maailman pienimmiksi langattomiksi nappikuulokkeiksi.
Napit näyttävät ulkoisesti perinteisiltä korvatulpilta, jotka työntyvät hieman ulos korvasta. Earin on suunniteltu nimenomaan musiikin kuunteluun, joten se ei sisällä mitään olennaisen lisäksi – ei siis edes mikrofonia puheluita varten.
Yksi laitteen mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on sen kapselilataus. Käytön jälkeen kuulokkeet asetetaan kapseliin, jossa ne latautuvat itsekseen kapselissa olevasta akusta. Laitteen arvioitu jälleenmyyntihinta on 159 puntaa, mutta vielä toistaiseksi Kickstarter-tukijat saavat kuulokkeet 99 punnan hintaan.
Lisätietoja löydät Earinin Kickstarter-sivulta.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Sony Ericsson Earin
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.