Netflix ei toimi älytelevisioissa, koskeeko sinuakin?

Matti Robinson
26. toukokuuta, 2014 20:57

AfterDawnin toimitus on saanut tietoonsa, että Netflixin toiminnassa on ongelmia ainakin Suomessa. Ongelmat koskevat ainakin osaa älytelevisiovalmistajista ja malleista.
Käyttäjiltä saamiemme tietojen mukaan ainakin LG:n älytelevisiossa on ollut ongelmia. LG:n 55-tuumaisen LA620V-mallin Netflix-sovellus ei suostu ottamaan yhteyttä Netflixiin vaan palauttaa virhekoodin (Aip-702 tai UI-502).
Samojen tietojen mukaan ongelma kuitenkin voisi olla operaattorissa, sillä DNA:n yhteydellä on ongelmia, mutta Saunalahden mobiililiittymällä Netflix toimii. Myös Panasonicin älytelevisiossa Soneran yhteydellä on huomattu samanlaista ongelmaa.
Netflixiltä ollaan kerrottu, että viimeaikoina ongelmia on raportoitu kymmenistä lähteistä. Myös LG:llä ollaan vastaanotettu vikaraportteja, mutta Netflixin mukaan ongelmat eivät koske pelkästään tiettyjä valmistajia. Toistaiseksi Netflix ei ole kertonut tarkemmin mistä on kyse.
Ongelma ei koske esimerkiksi Netflixin pelikonsolisovellusta tai verkkoselainversiota. Myös muut älytelevisionsovellukset toimivat moitteetta.

Lue myös nämä
Tägit
LG Panasonic Netflix
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.