Microsoft riisui silkkihansikkaat: Xbox One myyntiin halvemmalla ilman Kinect-kameraa

Juha Tuppi
13. toukokuuta, 2014 19:14

Microsoft on kuumeisesti miettinyt keinoja kilpailla PlayStation 4 -pelikonsolia vastaan, ja aiemmasta vastahakoisuudestaan huolimatta se on ilmeisesti nyt päättänyt tinkiä varusteista hintaluokan pudottamiseksi.
Microsoft ilmoitti juuri äskettäin Xbox-sivustollaan tuovansa Xbox One -pelikonsolin myyntiin kesäkuun 9. päivä ilman Kinect-kameraa 399 dollarin leikattuun hintaan. Aggressiivinen hinnoittelu asettaa konsolin samalle viivalle hinnan suhteen Sonyn menestyksekkään PlayStation 4 -pelikonsolin kanssa. Microsoft kuitenkin muistuttaa tiedotteessaan, että kaikki konsolin toiminnoista, kuten esimerkiksi äänikomennot, eivät ole käytettävissä ilman Kinectiä.
Lisäksi yhtiö vahvisti aiemman väitteen, jonka mukaan erilaisten viihdepalveluiden kuten Netflixin käyttö Xboxilla ei enää vaadi Xbox Live -palvelun kultajäsenyyttä. Uudistus tulee voimaan kesäkuun alussa. Kultajäsenille on myös tiedossa lisää etuja: Xbox 360 -käyttäjät saavat kesäkuussa ylimääräisen ilmaispelin, ja kultajäsenille yksinoikeudella tarjolla oleva ilmaispelitarjonta sekä alennukset digitaalisista tuotteista tulevat kesäkuusta lähtien ulottumaan myös Xbox Onelle.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Xbox LIVE Kinect Xbox One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.