Samsung ja Amazon yhteistyöhön: ilmaista luettavaa Galaxy-älypuhelimille ja -tableteille

Juha Tuppi
17. huhtikuuta, 2014 15:03

Samsung pyrkii kovasti tuomaan palveluita ja sisältöä yksinoikeudella Galaxy-laitteilleen - tuoreimpana aluevaltauksena yhteistyö Amazonin kanssa.
Wired kertoi tänään Samsungin ja Amazonin ilmoittaneen yhteistyöstä tuodakseen Kindle for Samsung -sovelluksen yksinoikeudella kaikkiin Samsungin Galaxy-älypuhelimiin ja -tabletteihin, joista löytyy Android 4.0 tai uudempi versio. Sovellus on räätälöity Samsungin Galaxy-mobiililaitteita silmällä pitäen, ja sen on kerrottu saapuvan ensimmäisenä Samsung Galaxy S5 -älypuhelimille vielä tämän kuun aikana. Kindle for Samsung -sovellus on tarkoitus tuoda saataville kokonaisuudessaan 90 maassa.
Sovelluksen myötä julkistettiin myös Samsung Book Deals -palvelu, joka tarjoaa vuoden ajan kuukausittain neljä sähköistä kirjaa Amazonin valikoimasta, joista käyttäjä voi valita yhden ilmaiseksi luettavaksi Galaxy-laitteeseensa. Samsungin mediakeskusratkaisujen Euroopan-osaston varapääjohtaja Lee Epting kertoi yhteistyön olevan osa Samsungin tavoitetta luoda personalisoituja kokemuksia sen laitteiden käyttäjille.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Amazon Galaxy sähkökirja Kindle for Samsung Samsung Book Deals
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.