"Piraattien Netflix" saapui myös Androidille

Petteri Pyyny
15. huhtikuuta, 2014 9:24

Kuukausi sitten pienen myrskyn vesilasissa aiheutti Popcorn Time, sovellus joka toi piraattielokuvien katseluun Netflix-tyylistä käyttömukavuutta ja helppoutta. Samaa ideaa noudattaa myös uusi Android-sovellus, Flixtor, joka toimii esikuvansa kaltaisesti.
Flixtor käytännössä tarjoaa Netflix-tyylisen käyttöliittymän torrent-elokuviin, taustalla käytetään Torrent Lookup-palvelua. Elokuvat esitellään kansikuvilla, joita klikkaamalla elokuvaa aletaan lataamaan torrenttina ja elokuvan toisto alkaa heti, kun siitä on latautunut tarpeeksi iso osa toiston mahdollistamiseksi.
Flixtor osaa hakea elokuviin lennosta tekstitykset ja trailerit ja tarjoaa luonnollisesti myös elokuvien käyttäjäarviot, tekijätiedot ja kuvaukset, kuten lailliset -- ja laittomat -- esikuvansakin. Ohjelma käyttää elokuvien toistoon käyttäjän valitsemaa toisto-ohjelmaa, kuten Androidin VLC:tä tai Mx:ää. Chromecast-tukea lupaillaan seuraavaan versioon.



Flixtor Google Play-kaupassa (ilmainen)
EDIT 16:16: Ohjelmahan on lähtökohtaisesti epäeettinen ja vaikkei ohjelma itsessään välttämättä rikokaan lainsäädäntöä, sen käyttäminen on erittäin todennäköisesti laitonta Suomessa (oletusarvoisesti torrent-ohjelmat myös jakavat samaa materiaalia verkkoon, jota kuluttaja itselleen lataa).

Lue myös nämä
Tägit
Android torrent Popcorn Time Flixtor
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.