TVkaista suljettiin – näin pääset siihen uudelleen käsiksi

Manu Pitkänen
28. maaliskuuta, 2014 11:58

TVkaista-nettitelevisiopalvelu on lakannut toimimasta. Tvkaista.fi-osoitteesta löytyy tällä hetkellä vain linkki cgi-bin-hakemistoon. Viestintäviraston ylläpitämän domain-hakupalvelun mukaan verkkotunnuksen tila on "jäädytetty".
Konkurssipesää hoitava asianajaja Heikki Aaltonen kertoi Tietoviikolle, että "velkojilta tuli sellaista viestiä, että sivu pitäisi sulkea".
TVkaista.fi:tä ylläpitänyt TVkaista Oy asetettiin konkurssiin helmikuussa, minkä jälkeen palvelun jatkuminen on ollut erittäin epävarmalla pohjalla. Palvelu vakuutti asiakkailleen kuitenkin, ettei TVkaista Oy:n konkurssilla ole vaikutusta palvelun jatkumiselle, koska osapuolten välillä ei ole mitään sidonnaisuutta. Verkkotunnus kuitenkin kuuluu konkurssiin menneelle TVkaista Oy:lle.
TVkaista Oy:n kaksi suurinta omistajaa ja yhtiön tosiasiallista toimijaa sekä heidän yhteistä oikeudellista neuvonantajaa syytetään tekijänoikeusrikoksesta ja törkeästä petoksesta. Yhtiön kahta pääomistajaa syytetään myös teollisoikeusrikoksesta. Yhtiön toimitusjohtaja on etsintäkuulutettu. Hänen olinpaikaista ei ole tietoa.
Päivitys. TVkaista kertoi Facebook-sivuillaan, että "sivulla on tällä hetkellä ongelmia. Olemme siitä tietoisia ja yritämme korjata tilanteen mahdollisimman pian."
Päivitys 2. TVkaistaan näyttäisi pääsevän käsiksi osoitteen IP-osoitteen 109.201.134.129 kautta.

Lue myös nämä
Tägit
TVkaista
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.