HP:lta helposti huollettava AIO-työasema

Panu Roivas
16. tammikuuta, 2014 15:23

All-in-one-koneiden maine ei ole ainakaan PC-harrastajien parissa kovin suuri, sillä tunnetusti ne yhdistävät kannettavien ja työpöytäkoneiden huonoimmat puolet, eli huonon päivitettävyyden ja heikon siirrettävyyden. HP:n uusi 27" Z1 G2 AIO-työasema aikoo korjata näitä puutteita.
HP Z1 G2 on nimensä mukaisesti HP:n Z1-malliston toisen sukupolven tuote, joka tulee saataville vielä tammikuun aikana. Laite on tehty työasemakäytöön, jossa tarvetta on myös siirrettävyydelle ja tietysti tarvittaessa helpolle huollolle.
1999$ perusmalli sisältää Intelin 3,4 GHz Core i3-4130 -suorittimen integroidulla näytönohjaimella, mutta tarjolla on myös Core i5-4570 ja kolme Xeon-malliston suoritinta. Näytönohjainpuolella päivitysvaihtoehtoina on Nvidian Quadro kolmessa eri teholuokassa. Muistia saa maksimissaan 32 Gt (DDR3 1866 MHz (ECC-tuettu)) ja tallennustilaa SATA RAID -muodossa enimmillään 3 teratavua. Kalleimmalla kokoonpanolla hintaa löytyy noin 6000$.

27" kosketusnäyttöpaneelin resoluutio on 2560x1440. Huoltotarpeen tullessa näytön saa nostettua ylös, ja komponentteihin pääsee helposti käsiksi. Z1 G2:n sisälmykset on asennettu modulaarisesti HP:n omiin moduuleihin, mutta näytönohjaimet ovat kannettavista tuttuja MXM-kortteja.
Liitäntäpuolella Z1 G2 luottaa kahteen Thunderbolt 2 -adapteriin, mikä riittää 12 Thunderbolt-laitteelle. AIO-työasemaan on saate ahdettua myös kohtuullisen kokoiset kaiuttimet ja sisäinen subwoofer, sekä optinen asema.

Lue myös nämä
Tägit
HP Z1 G2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.