Samsungin tablet-valikoima laajenee ja kasvaa: 12,2-tuumaiset mallit julki

Manu Pitkänen
7. tammikuuta, 2014 9:21

Samsungin taulutietokonemallisto paisuu kahdella uudella ammattilaisille tarkoitetulla tuoteperheellä. Uudet tulokkaat ovat Galaxy TabPRO ja Galaxy NotePRO, joiden on tarkoitus tarjota työkäyttöön aiempia tabletteja enemmän joustavuutta.
Sekä TabPRO:ta että NotePRO:ta saa 12,2-tuumaisella näytöllä, joten ne ovat tavallisia täyskokoisia tabletteja suurempia. TabPRO:ta saa myös 10,1 ja 8,4 tuuman näytöillä. Näyttöjen tarkkuus on koosta riippumatta 2560x1600 pikseliä. Teknisesti 12,2 tuuman tabletit ovat samanlaisia, mutta NotePRO:ssa on saatavana S Pen -kynä.
Tablettien WiFi-mallit on varustettu Samsungin omalla Exynos 5 Octa -suorittimella ja 4G-versioissa on päädytty käyttämään Snapdragon 800:aa. 12-tuuman mallit tukevat WiFi Direct -tekniikkaa, jolla voidaan lähettää tiedostoja laitteesta toiseen. Ammattilaisten tarpeet on yritetty ottaa huomioon ison näytön lisäksi erilaisten sovellusten, kuten esimerkiksi e-Meeting, kautta. E-Meetingin avulla asiakirjoja ja tiedostoja voi jakaa tabletista toiseen ilman sisäverkkoa.
12,2 tuuman Galaxy TabPron suositushinnat alkavat 750 eurosta ja NotePron 850 eurosta. 10,1-tuumaisen TabPron suositushinnat alkavat 500 eurosta ja 8,4-tuumaisen TabPROn hinnat alkavat 400 eurosta.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy TabPro Samsung Galaxy NotePro
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.