DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä

Juha Tuppi
3. tammikuuta, 2014 12:45

Yhdysvaltalainen animaatioistaan tunnettu elokuvastudio DreamWorks on ilmoittanut tuovansa keväällä markkinoille lapsille suunnatun Dreamtab-tabletin.
New York Times raportoi eilen DreamWorksin julkaisevan lapsille suunnatun kahdeksan tuuman Android-pohjaisen tabletin. Laite valmistetaan yhteistyössä lasten tablettitietokoneita aikaisemminkin tehneen Fuhu -yhtiön kanssa.
Tablettiin on tarkoitus tuottaa runsaasti DreamWorksin animaatioihin perustuvaa automaattisesti latautuvaa sisältöä. Lisäksi animaatiohahmoja voidaan hyödyntää erinäisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi rajoittamaan laitteen käyttöaikaa: lapsi laittaa tabletin helpommin syrjään, jos Shrek-peikko esittää hauskan tempun ja kehottaa sen jälkeen lasta sammuttamaan laitteen.
Lähteen tietojen perusteella lapsille suunnatuille tableteille on markkinoita: Fuhu myi viime vuonna yli kaksi miljoonaa 6-11 -vuotiaille suunnattua tablettia, joihin ladattiin viikottain yhteensä yli 20 miljoonaa suoratoistolähetystä. Lisäksi DreamWorks ja Fuhu suunnittelevat lelujen integroimista tabletin käyttökokemukseen.
Valmistajat myös muistuttavat, että kyseessä ei ole pelkkä lelu: säädettäessä "aikuisten tilaan" laite tarjoaa käyttäjälle iPadia vastaavat tehot. Laitteesta suunnitellaan myös 12 tuuman versiota.
DreamWorksin Dreamtab on tarkoitus esitellä ensi viikolla CES-messuilla Las Vegasissa, ja myyntiin se tulee kevään aikana. Lähteen mukaan hinta tullee jäämään alle 300 dollariin.

Lue myös nämä
Tägit
DreamWorks Fuhu Dreamtab
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.