Iker Casillas liittyy Samsungin erikoiseen Galaxy 11 -mainoskampanjaan

Juha Tuppi
5. joulukuuta, 2013 17:57

Samsungin lievästi sanottuna erikoinen mainoskampanja Galaxy 11 on saanut uuden nimen joukkoihinsa: ulkoavaruuden olioita vastaan taistelevien futistähtien tuorein tulokas on Real Madridin maalivahti Iker Casillas.
Samsungin Galaxy 11 -mainoskampanja hyödyntää kuuluisia jalkapallotähtiä Galaxy-tuotteiden mainostamisessa. Kampanjan mukaan ulkoavaruuden olennot ovat saapuneet maapallolle, ja luonnollisesti ainoa tapa taistella heitä vastaan on haastaa heidät jalkapallo-otteluun, kirjoittaa PhoneArena.
Mainoskampanja on rekrytoinut mukaansa muun muassa Lionel Messin, Mario Götzen, Oscar dos Santosin, Wu Lein, Stephan El Shaarawyn, Radamel Falcaon, Victor Mosesin, Lee Chung-Yongin ja viimeisimpänä Iker Casillasin. Mainoskampanjan sivustolla olevasta joukkuekuvasta puuttuu tällä hetkellä vielä neljät kasvot, joten lisää jalkapallomaailman kuumimpia tähtiä on odotettavissa kampanjaan.
Kampanjasivuston mainostamista Galaxy-tuotteista puhletit, älykellot, tabletit ja kamerat ovat jo saatavilla, mutta jäämme odottelemaan, milloin Samsung julkaisee sivustolla myös näkyvät kustomoidut galaktiset taistelupuvut markkinoille.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy 11 mainoskampanja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.