Google sisällytti QuickOfficen Android 4.4:ään

Manu Pitkänen
2. marraskuuta, 2013 17:02

Google on sisällyttänyt vuosi sitten ostamansa QuickOffice-toimisto-ohjelmapaketin uuteen Android 4.4 -käyttöjärjestelmään. Ohjelmapaketista tehtiin ilmainen jo syksyllä, joten sen voi ladata ilman eri korvausta myös muuta Android-versiota käyttäviin laitteisiin.
Googlen QuickOffice-strategia luo entisestään painetta Microsoftin Office-ohjelmien hinnoittelulle. Apple kertoi tänä syksynä, että sen uusien iOS- ja Mac-tietokoneiden ostajat saavat iWork-ohjelmat laitteisiinsa ilmaiseksi. Officen saa iPhonelle ja Android-puhelimille, mutta sen käyttöön vaaditaan maksullinen Office 365 -tilaus. Officea ei saa vielä iPadille tai Android-tableteille.
Windows RT -taulutietokoneiden ostajat saavat Office-ohjelmat ilmaiseksi, mutta niiden käyttöliittymää ei ole mitenkään erityisen paljoa optimoitu kosketusnäytöille. Officen tablet-käyttöliittymä on vasta kehitteillä.
Ilmaiseksi ladattavien QuickOfficen ja iWorkin rinnalla 99 euroa vuodessa maksava Office 365 -tilaus tuntuvat kalliilta. Ominaisuuksia Officesta voi löytyä enemmän kuin sen kilpailijoista, mutta ollaanko niistä valmiita maksamaan pyydettyä hintaa.

Lue myös nämä
Tägit
Google Microsoft Microsoft Office Microsoft Office 365 Quickoffice Android 4.4 Android KitKat iWork
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.