Elisa avasi nettivideovuokraamon

Manu Pitkänen
30. lokakuuta, 2013 10:49

Elisa on avannut verkossa videovuokraamon, jonka kautta voi katsella niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia elokuvia. Kyse on Elisa Viihteen videovuokraamon online-versiosta, jonka sisältöihin pääsee käsiksi rekisteröitymällä palveluun.
Elisan arvion mukaan suomalaiset haluavat tulevaisuudessa katsoa televisio-ohjelmia ja elokuvia yhä useammin verkosta, minkä takia se toi videovuokraamonsa nettiin.
Elisa Viihde Onlinen valikoimista löytyy tällä hetkellä 711 elokuvaa ja 48 tunnin katseluoikeuden hinnat vaihtelevat iän mukaan. Uutuuselokuvien katseluoikeus kustantaa 4,90 euroa. Elokuvien katselemiseksi tietokoneeseen pitää asentaa Silverlight-laajennos. Nettivuokraamosta ei näyttäisi löytyvän HD-laatuisia versioita elokuvista, jotka maksavat Elisa Viihteen vuokraamossa 5,90 euroa.
Kysyimme Elisalta onko kyse tietoisesta valinnasta, vai tulevatko HD-elokuvat palveluun myöhemmin. Päivitämme juttua kun olemme saaneet vastauksen.
Lanseerausvaiheessa Elisa Viihde Online -vuokraamo on käytettävissä tietokoneilla, mutta jatkossa palvelu on saatavilla myös tabletteja ja älypuhelimia suosiville. Ensimmäisenä nettivuokraamo tulee Android-laitteisiin ja vuoden 2014 aikana myös muille alustoille.

Lue myös nämä
Tägit
Elisa Elisa Viihde
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.