Nexus 7 rantautui Eurooppaan - Suomen julkaisusta lisätietoa "piakkoin"

Teemu Laitila
28. elokuuta, 2013 15:15

Googlen kesällä julkaisema päivitetty Nexus 7 -tabletti on saapunut myyntiin myös rapakon tällä puolella, kun Google myy laitetta oman Play-kauppansa kautta myös Ranskassa, Saksassa, Espanjassa ja Englanissa.
Ikävä kyllä Suomi loistaa poissaolollaan tabletin lanseerausmaiden listalla. Uusikin tabletti saapunee myyntiin Suomessa Asuksen jälleenmyyjien kautta, mutta yhtiön Suomen edustajan mukaan aikataulusta tiedotetaan lisää "piakkoin".
Uusi Nexus 7 saapuu markkinoille 16 ja 32 gigatavun versioina, joita Google myy Play-kaupan kautta 229 ja 269 euron hintaan. Myöhemmin markkinoille saapuvat myös 3G- ja 4G-yhteyksillä varustetut mallit.
Muistin virkistykseksi mainittakoon, että laitteen muut ominaisuudet ovat seitsemän tuuman näyttö 1920x1200 pikselin resoluutiolla, kaksi gigatavua muistia, 1,6 GHz:n taajuudella toimiva neliytiminen Snapdragon S4 Pro -piiri Adreno 320 GPU:lla. Edellisestä mallista poiketen kamera löytyy myös takapuolelta ja uutukainen tukee langatonta latausta Qi-standardin mukaisesti. Akun kapasiteetti on 3950 mAh.

Lue myös nämä
Tägit
tabletit Google Nexus 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.