Bloomberg: iPad saa syksyllä minimäisen designin ja mini saa Retina-näytön

Manu Pitkänen
13. elokuuta, 2013 11:09

All Things D kertoi viikonloppuna, että Apple aikoo esitellä uuden iPhone-puhelimen 10. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Uutistoimisto Bloomberg on saanut saman tiedon omista lähteistään. Lisäksi erinomaisista Apple-suhteistaan tunnettu Jim Dalrymple on kommentoinut All Things D:n tietoa julkistusajankohdasta nasevasti: Yep.
Bloombergin tietojen mukaan syyskuun 10. päivä on omistettu iPhonelle ja syksyn iPad-julkistuksiin keskittyvä tapahtuma järjestetään myöhemmin. Uutistoimiston mukaan viidennen sukupolven iPadissa on aiempaa ohuemmat kehykset (iPad miniä muistuttava design) ja itse laitekin on edeltäjäänsä ohuempi. Miniin on tulossa Retina-näyttö, kuten Wall Street Journal on uutisoinut.
IPhonen mahdolliseen sormenjälkilukijaan liittyviä väitteitä Bloomberg ei kommentoinut millään tavalla. Uutistoimisto ei vahvistanut jutussaan myöskään edullisemman iPhonen tuloa markkinoille. Asymcon Horace Dediu arvioi niin sanotun iPhone 5C:n myyntihinnan asettuvan 450–500 dollarin pyörteisiin.
Apple aikoo päivittää myös tietokonemallistoaan syksyllä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPad mini Apple iPad iOS 7 Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.