Fox: Applen hallitus huolissaan yhtiön kyvystä innovoida

Manu Pitkänen
9. elokuuta, 2013 10:09

Fox Business Networkin toimittaja Charlie Gasparinon lähteiden mukaan Applen hallitus on huolissaan yhtiön innovointinopeudesta. Markkina-arvolla mitattuna maailman suurimman yhtiön hallituksen sisältä tihkuu hyvin harvoin tietoja, mutta Gasparino luottaa lähteisiinsä hyvin voimakkaasti.
Applen hallitus on huolissaan yhtiön tuotteiden innovatiivisuudesta, Steve Jobsin toimitusjohtajakauden tahdin ylläpitämisestä ja oikean suunnan löytämisestä. Yhdysvaltalaisessa mediassa on oltu jo pitkään huolissaan siitä, ettei Apple ole tuonut "mullistavaa tuotetta" markkinoille iPadin jälkeen. Applen markkinointijohtaja Phil Schiller vastasi kritiikkiin terävällä one-linerilla kesäkuun WWDC:ssä esitellessään uuden Mac Pron.
Gasparinon mukaan huolenaiheet eivät ole kuitenkaan vielä niin syviä, että hallitus etsisi uutta toimitusjohtajaa Tim Cookin tilalle.
Hiljaisen kevään jälkeen Applella on edessä tuotelanseerausten täyttämä syksy. Markkinoilla odotetaan uuden iPhonen, iPadin, iPad minin lisäksi myös alemmalla hintalapulla varustettua iPhonea sekä uusia Mac-tietokoneita. IWatch ja televisio tuskin ovat vielä ajankohtaisia asioita.
Applen hallitus koostuu seuraavista henkilöistä: Arthur D. Levinson, William V. Campbell, Tim Cook, Millard S. Drexler, Albert Gore, Robert A. Iger, Andrea Jung, Ronald D. Sugar.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Steve Jobs Tim Cook
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.