Rajatonta pilvitilaa tarjoava Bitcasa laajentui virallisesti Eurooppaan

Teemu Laitila
23. heinäkuuta, 2013 17:31

Pilvitallennusta tarjoavista palveluista alkaa olla jo runsaudenpulaa, kun jokaisella isolla tekniikkayhtiöllä (Google, Microsoft) pitää olla oma pilvipalvelunsa ja markkinajohtaja Dropbox uhoaa syrjäyttävänsä kiintolevyn kokonaan.
Silti tuoreehko yrittäjä Bitcasa uskoo, että sille löytyy lisää asiakkaita Euroopasta. Helmikuussa beta-leimasta luopunut Bitcasa tarjoaa palveluaan virallisesti nyt myös eurooppalaisille ja samalla yhtiö on julkaissut uuden mobiilisovelluksen. Bitcasan liikeideana on tarjota käyttäjälle rajaton tallennustila kuukausimaksua vastaan. Lisäksi yhtiö mainostaa itseään turvallisena vaihtoehtona, jossa hyödynnetään "pankkitason" turvaratkaisuja käyttäjän datan salaamiseen.
Rajattoman tilan Infinite Drive -palvelu maksaa avajaistarjouksena kahdeksan euroa kuussa tai 60 euroa vuodessa elokuun loppuun saakka, kun käyttää alennuskoodia UKEU20.
Yleisellä tasolla palvelun ominaisuudet vastaavat paljolti kilpailijoita. Tiedostojen jakaminen tapahtuu yksinkertaisesti linkin avulla ja palvelun tuettujen alustojen listalle kuuluvat Windows, OS X, Android, iOS ja yllättäen myös Windows RT. Lisäksi tarjolla on nettipohjainen käyttöliittymä.
Edit 21:25 Lisätty alennuskoodi uutiseen.

Lue myös nämä
Tägit
pilvipalvelut Bitcasa
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.