Windowsin Facebook-integraatio huonontuu päivityksen myötä

Valtteri Ahonen
3. heinäkuuta, 2013 11:35

Luultavasti yksi Windows Phonen parhaista puolista on sen integraatio sosiaalisiin medioihin, kuten Facebookiin. Puhelimella saa helposti selattua muun muassa Facebookin kuvia puhelimen omasta kuvasovelluksesta.
Varsinaisessa Windows 8:ssa on kuvien osalta sama toiminnallisuus kuin puhelinversiossa, mutta vireillä olevan 8.1-päivityksen myötä Microsoft näyttäisi olevan sen osalta luopumassa kuvaintegraatiosta sekä Facebookiin että Flickriin, huomioi The Verge.
Microsoftin edustaja kommentoi Microsoft Community -foorumin viestiin, että syynä tähän on natiivien sovellusten tuleminen saataville. Kun Windows 8 julkaistiin, halusi Microsoft varmistaa, että käyttäjillä oli laadukas sovellus, jonka avulla he pääsivät käsiksi eri palveluiden kuviin. Kuitenkin nyt, kun eri palveluilla on ollut aikaa valmistella omia sovelluksiaan, ei Microsoft näe enää tarpeelliseksi ylläpitää oman sovelluksensa toiminnallisuutta.
Foorumiviestin kommenttien sisältämän käyttäjäpalautteen perusteella muutoksesta ollaan lähinnä harmissaan, eikä toiminnallisuuden leikkaamiselle tahdo löytyä käyttäjäkunnasta ymmärrystä.
Edit 3.7.: Täsmennetty, että kyseessä on nimenomaan Windows 8, ei Windows Phone 8.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Facebook Flickr Windows 8.1
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.