Samsungin Galaxy NX kuvissa: pieni järjestelmäkamera Androidilla

Teemu Laitila
14. kesäkuuta, 2013 10:42

Samsung ei ujostele Galaxy-brändinsä liimaamista hyvin erilaisiin laitteisiin, kunhan käyttöjärjestelmänä vain on Android. Uusin Galaxy-laite vaikuttaisi olevan Galaxy NX, jonka esittelykuvat julkaistiin vietnamilaissivustolla.
Kyseessä saattaa olla laite, jota Samsung tulee esittelemään Lontoossa 20. kesäkuuta ja jonka olemassaolon Samsungin tomitusjohtaja J.K. Shin vahvisti eilen. Yksityiskohdista ei vielä ole täyttä varmuutta, mutta ilmeisesti tänä vuonna alkuperäinen Galaxy Camera on jakautunut kahteen eri laitteeseen, joista Galaxy S4 Zoom on vielä juuri ja juuri käsitettävissä älypuhelimeksi kun taas Galaxy NX on jo kokonsa ja näkönsä puolesta enemmän järjestelmäkamera.
Kuvat julkaisseen vietnamilaissivuston mukaan Galaxy NX pitäisi sisällään vaihdettavat linssit ja 20,3 megapikselin APS-C-kennon, joka tukee 1080p-laatuista videokuvausta sekä enintään 25 600 ISO-lukua. Kuvien perusteella fyysiset nappulat ovat jäämässä vähäisiksi ja suurin osa ohjauksesta tapahtuu 4,3 tuuman kosketusnäytön avulla. Käyttöjärjestelmänä on kuvien perusteella Android, mahdollisesti 3G/4G-yhteyksillä varustettuna.


Tarkempia tietoja saataneen ensi viikolla.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android kamerat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.