Iron Skylle jatko-osa - tavoitteena kuvata elokuva vuonna 2015

Sami Koivunen
15. toukokuuta, 2013 19:11

Viime vuonna julkaistu tieteiskomedia Iron Sky saa jatkoa nimellä Iron Sky The Coming Race. Tulevan elokuvan käsikirjoituksen työstäminen on aloitettu ja elokuvan kuvausten odotetaan alkavan vuonna 2015.
Rahoitus elokuvaa varten on aloitettu virallisesti joukkorahoituspalvelu Indiegogossa. Käsikirjoituksen ensimmäisen version odotetaan valmistuvan tämän vuoden aikana ja valmiina käsikirjoituksen odotetaan olevan vuoden 2014 loppuun mennessä. Tekijöiden tavoitteena on kuvata myös promo Cannes 2014 -elokuvafestivaaleja varten.
Suunnitelmissa Iron Sky The Coming Race -elokuvan halutaan olevan synkempi, villimpi ja kokeellisempi. Budjettia tavoitellaan nostettavan 15 miljoonaan, kun Iron Skyn budjetti oli noin 10 miljoonaa. Tavoitteena on rahoittaa koko elokuva itsenäisesti siten, että elokuvan levitysoikeudet ovat tekijöiden omissa käsissä.
Iron Sky -elokuvan käsikirjoittajat käsikirjoittavat myös jatko-osan. Ohjaajana toimii tuttuun tapaan demovideollakin esiintyvä Timo Vuorensola. Osa alkuperäisen elokuvan näyttelijöistä tekee paluun ja tekijät lupaavat myös uusia näyttelijöitä. Musiikista vastaa Laibach ja visuaalisista efekteistä Energian oma VFX.
Joukkorahoituksen tavoitteena on kerätä 150 000 dollaria seuraavien 47 päivän aikana. Rahoituksesta on mahdollista saada vastineeksi esimerkiksi lopullisen käsikirjoituksen, kutsun ensimmäiseen version näytökseen ja vaikkapa kutsun käsikirjoittajien tapaamiseen.

Lue myös nämä
Tägit
elokuva Iron Sky Iron Sky The Coming Race joukkorahoitus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.