Antiguan hallitus saattaa liittoutua The Pirate Bayn kanssa

Manu Pitkänen
5. toukokuuta, 2013 11:51

Karibianmerelle seilannut The Pirate Bay -laiva saattaa saada alueelta uusia yhteistyökumppaneita, sillä Antiguan ja Barbudan hallitus on perustamassa omaa tiedostonjakopalvelua. Maailman suurin tiedostonjakopalvelu on yksi mahdollisista kumppaneista hallituksen hyväksymää palvelua kehitettäessä.
Saarivaltion hallituksen suunnittelemalla palvelulla on Maailman kauppajärjestön (WTO) hyväksyntä ja se tulee kunnioittamaan kaikkien muiden kuin yhdysvaltalaisten tekijänoikeuksia. Yhdysvallat tiukensi uhkapelilakejaan, mikä sulki lukuisat antigualaiset uhkapelejä verkossa tarjoavat yritykset pois Yhdysvaltain markkinoilta. Tämä on luonnollisesti närkästyttänyt Antiguan ja Barbudan, joka kehitti uhkapeleistä uutta tukipilaria taloudelleen. Saarivaltio aikoo vastata kauppasaartoon hyökkäämällä yhdysvaltaisen viihdeteollisuuden kimppuun.
Tiedostonjakopalvelun tarjousprosessi on lähtemässä pian käyntiin. TorrentFreakille puhunut Antiguan hallitusta lähellä olevan lähteen mukaan The Pirate Bay on kiinnostunut yhteistyökuviosta. Sivusto kuuli saman myös The Pirate Bayn sisäpiiristä. TPB:n valinta takaisi varmasti suuren mediahuomion palvelulle.

Lue myös nämä
Tägit
Yhdysvallat piratismi tekijänoikeus The Pirate Bay Antigua WTO
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.