Netflix täydensi sarjavalikoimaansa ihmissusikauhulla

Manu Pitkänen
19. huhtikuuta, 2013 12:16

Netflixin tuottaman sisällön kirjo on kasvanut uuden Hemlock Grove -sarjan myötä. Ihmissusia käsittelevän kauhusarjan kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot ovat nähtävissä tästä päivästä alkaen Netflixistä.
Brian McGreevyn romaaniin perustuvaa ja Eli Rothin ohjaamaa Hemlock Grovea kuvaillaan palvelussa seuraavasti (tunnelmaan virittäytymisessä auttaa jutun lopusta löytyvä traileri):
"Kuolevan teräskaupungin metsiköstä löytyy raadeltu teinitytön ruumis. Pikkupaikkakunnan omalaatuisista asukkaista tulee epäiltyjä, kun raakaa tappajaa etsitään. Tapahtuman varjo lankeaa niin vastatulleiden kiertolaisten kuin varakkaan Godfreyn klaanin ylle. Hemlock Grovella on hämäräpuoli, ja jokaisella on synkkä salaisuutensa."
Myöhemmin tänä vuonna nähdään toinenkin uusi Netflix-sarja, Orange is the New Black. Kolmas uutuus on Arrested Developmentin neljäs tuotantokausi, jonka kolme edeltävää tuotantokautta nähtii vuosina 2003–2006 Foxilla. Ensivuoden suunnitelmiin kuuluu House of Cardsin toinen tuotantokausi sekä uusi scifitrilleri Sense8.

Lue myös nämä
Tägit
Netflix
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.