Applen avainhenkilö uskoo älykkäisiin rannekelloihin ja laseihin

Manu Pitkänen
14. huhtikuuta, 2013 13:06

Amerikan yhdysvaltojen länsirannikon IT-keskittymässä, Piilaaksossa, jaksetaan uskoa teknologian henkilökohtaistumiseen ja päälle puettaviin laitteisiin. Applen hallituksen jäsen ja Intuitin hallituksen puheenjohtaja Bill Cambpell kuuluu niihin henkilöihin, jotka uskovat älykellojen ja älylasien menestykseen. Asia tuli ilmi Intuitin sisäisessä keskustelutilaisuudessa, johon osallistui Campbellin lisäksi yhtiön toimitusjohtaja Brand Smith.
Campbell totesi tilaisuudessa, että uudenlaiset teknologiat ovat levittäytymässä henkilökohtaisiin esineisiin. Samalla hän kehui Google Glass -älylasiprojektia ilmiömäiseksi menestykseksi. Älypuhelimista saadun kokemuksen hän näkee leviävän muihinkin esineisiin, minkä seurauksena laseista ja rannekelloista voi muodostua arkielämän kannalta hyvinkin keskeisiä laitteita.
Sanoista tekee mielenkiintoisia erityisesti se, että Campbell istuu Applen hallituksessa. Pitkin talvea ja kevättä useampi media on julkaissut tietoja Applen iWatch-projektista. Applen älykellon kehityksen on kerrottu työllistävän noin sata henkeä, joita luotsaa yhtiön designpomo Jony Ive.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple Watch
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.