Samsungin edullinen Chromebook tuli Saunalahden valikoimiin

Manu Pitkänen
11. huhtikuuta, 2013 10:34

Samsungin edullinen Series 3 Chromebook -läppäri on saapunut Saunalahden valikoimiin. Kannettava on saanut oman paikan Saunalahden etusivun ilmoitusosiosta, jossa sitä mainostetaan lauseella: "Uutuus Saunalahdelta, ensimmäisenä Suomessa."
Muiden Chromebookien tavoin tästäkin kannettavasta löytyy Chrome OS -käyttöjärjestelmä, joka toimii yhteistyössä Googlen kehittämien web-palveluiden kanssa. Lisää sovelluksia kannettavalle löytyy Chrome Web Storesta. Suorittimen kannettavaan Samsung on löytänyt talon sisältä, sillä Series 3 Chromebook käyttää ARM-pohjaista Exynos 5250:tä. Keskusmuistia on kaksi gigatavua.
Tallennustilan suhteen käyttäjä voi joutua turvautumaan pilvipalveluihin tai ulkoisiin kiintolevyihin, sillä Chromebookissa on vain 16 gigatavun flash-asema. 11-tuumaisen LED-näytön tarkkuus on 1366x768 pikseliä. Chromebook on yhteensopiva langattomien 3G- ja WLAN-yhteyksien kanssa. Liitäntöjä löytyy yhden USB 3.0-, yhden USB 2.0- ja yhden HDMI-paikan verran, joiden lisäksi on vielä kuuloke- ja mikrofoniliitännät sekä muistikortinlukija.
Saunalahti veloittaa Chromebookista kertamaksuna 399 euroa (36 kuukauden sopimuksessa 11 eur/kk).

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Saunalahti Samsung Series 3 Chromebook
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.