DNA Welho päivitti laajakaistavalikoimansa – hitain yhteys 50 megaa

Manu Pitkänen
3. huhtikuuta, 2013 13:19

DNA Welho on uudistanut kiinteiden laajakaistayhteyksien tarjontansa. Saatavilla on nyt 50, 100 ja 350 Mbps:n laajakaistayhteydet. Samalla DNA Welho Laajakaista -nimi vaihdettiin DNA Welho Überkaistaksi.
Uudistettu valikoima on tarjolla kaikkiaan yli 600.000 talouteen sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Hinnat ovat valtakunnallisia, ja nopeudet ovat yhdenmukaiset sekä kaapeli- että ethernet-liittymissä. Vanhat DNA Welhon asiakkaat voivat päivittää yhteytensä Überkaistaan milloin vain.
50 megaisen yhteyden (50/5 Mb/s) saa 29,90 euron kuukausihintaan. 100 megan yhteyden (100/10 Mb/s) saa 35,90 euron kuukausihinnalla ja 350 megaisen yhteyden (350/20 Mb/s) saa 59,90 euron kuukausihinnalla. Kahteen viimeksi mainittuun yhteystyyppiin sisältyy WLAN-modeemi. Liittymistä voi tilata Tuplakaista-version, mikäli tarvitsee kiinteän yhteyden rinnalle mobiilinetinkin.
Laajaikaistauudistuksen yhteydessä DNA Welho lanseerasi myös DNA Welho Viihdytyskaista -palvelun, joka mahdollistaa televisio-ohjelmien katselun television lisäksi älypuhelimella ja tabletilla. Samat laitteet soveltuvat myös ohjelmien tallentamiseen. Ohjelmien katselu ja tallennus onnistuu puhelimella Booxmedian ratkaisuun pohjautuvan DNA Welho MatkaTV -sovelluksen (Android ja iOS) avulla.
DNA Welho Viihdytyskaista -palvelun tilaukseen sisältyy 110-megainen DNA Welho -laajakaistaliittymä, Wbox HD2s -digiboksi, DNA Welho TV-kortti ja DNA Welho MatkaTV -palvelu.

Lue myös nämä
Tägit
DNA
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.