Firefox päivittyi 20.0 -versioon - uudistettu lataushallinta ja kehitetty yksityinen selaus

Sami Koivunen
2. huhtikuuta, 2013 20:30

Mozilla julkaisi tänään virallisesti 20-version suositusta Firefox-selaimesta Windowsille, Macille, Linuxille ja Androidille. Uudessa päivityksessä on lisätty yksityisen selauksen mahdollisuuksia ja luotu kokonaan uudenlainen lataustenhallinta.
Uusi päivitys on ollut saatavilla eilisestä lähtien yhtiön FTP-servereiltä, mutta tänään päivitys saapui myös Firefox.com -sivustolle. Kaikkien vanhojen versioiden kerrotaan kykenevän päivittämään itsensä automaattisesti uuteen 20-versioon.
Päivitykseen kuuluu muun muassa yksityisen selauksen monipuolistaminen eli mahdollisuus selata yksityisesti avaamatta uutta välilehteä. Yksityinen selaus mahdollistaa selauksen jättämättä tietoja vierailluilta sivuilta. Lisäksi Firefox on uudistanut latausten hallintaa siten, että käyttäjän ei enää tarvitse mennä erilliseen ikkunaan nähdäkseen lataukset. Koko uudistuslistan tietokoneille näkee täältä.
Androidin puolella tukea on lisätty uuden ARMv6-prosessoriarkkitehtuurin avulla lukuisiin laitteisiin, kuten Samsung Galaxy Next, HTC Aria, HTC Legend, Samsung Dart, Samsung Galaxy Pop ja Samsung Galaxy Q. Mozillan mukaan uusin päivitys on saatavilla yli 50 miljoonaan puhelimeen. Androidin muutoslista löytyy täältä.
Firefoxin 20.0 -version voi ladata muun muassa täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Firefox Android Linux Mac Firefox Mobile yksityisyys
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.