HBO:lle lokaa niskaan huonosta palvelusta - "ruokkii piratismia"

Valtteri Ahonen
1. huhtikuuta, 2013 10:26

HBO on viimeisen vuorokauden aikana saanut mahdollisesti ennätyspaljon kritiikkiä palvelustaan. Tämä johtuu uuden Game of Thrones -kauden alkamisesta ja sen mukanaan tuomista ongelmista.
Nettiin on ilmestynyt useita tekstejä, joissa HBO:n sarjojen laitonta lataamista pidetään täysin HBO:n omana syynä. Ihmiset ovat valittaneet, että vaikka todella haluaisi ostaa sarjan jaksot laillisesti, niin monesti siihen ei ole mitään järkeävää tapaa. Game of Thronesia ei saa iTunesista, Hulusta tai Netflixistä, ja HBO:n oma Go-palvelu on saatavina vain kanavan kaapelitilaajien lisäpalveluna, minkä vuoksi sille kertyy kohtuuttomasti hintaa, mikäli sen haluaisi liki pelkästään yhden sarjan vuoksi.
Esimerkiksi sarjan toista kautta on Forbesin mukaan ladattu laitomasti torrent-verkoston kautta yli 25 miljoonaa kertaa.
Myös Twitterissä levisi paljon tyytymättömien ihmisten twiittejä palvelun takkuamisesta Game of Thronesin uuden kauden alun myötä.
Suosittu ja odotettu sarja sai Go-palvelun kuormittumaan melkoisesti, mikä osaltaan selittää ongelmia.

Just to satisfy my curiousity, I just found 3 illegal streams with better quality than HBO GO.

— Kimber Streams (@kimberstreams) April 1, 2013


I guess @hbogo is the new @simcity. To get it working, they may have to deactivate Tyrion.

— Russ Frushtick (@RussFrushtick) April 1, 2013


Suomessa uutta Game of Thrones kautta voi katsoa netin kautta esimerkiksi HBO Nordicin sekä tuoreen Filmnetin kautta. Molemmat ovat kuukausimaksullisia palveluita.

Lue myös nämä
Tägit
piratismi suoratoisto HBO Game of Thrones netti-tv
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.